جراحی اسلیو معده در زمان شیردهی

جراحی اسلیو معده در زمان شیردهی

شیردهی بعد از جراحی کاهش وزن

هدف ما از این مقاله که توسط تیم نرم افزاری کلینیک دکتر امیراحمدی تهیه گردیده است، بررسی تأثیر جراحی اسلیو معده در زمان شیردهی و اثرات مثبت و منفی آن را شرح دهیم.
جراحی اسلیو معده به زنان کمک می‌کند تا وزن سالم‌تری داشته باشند، بیماری‌های همراه را کاهش دهند، نرخ باروری را افزایش دهند و نتایج بارداری را در مقایسه با افراد چاق بهبود بخشند.

فواید شیردهی

شیردهی فواید متعددی برای نوزاد و مادر به همراه دارد.
بسیار توصیه می شود که زنانی که تحت عمل جراحی اسلیو معده و کاهش وزن قرار گرفته اند، به نوزاد خود شیر دهند.
با این حال، مادران باید مراقب باشند تا مطمئن شوند که رژیم غذایی سالم و متنوعی خواهند داشت.
یک رژیم غذایی سالم کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که کودک تمام مواد مغذی مورد نیاز را برای حمایت از رشد مطلوب خود دریافت می کند و از هرگونه کمبود تغذیه ای کودک و خود مادر جلوگیری می کند.
متخصصان اطفال اکیدا شیردهی انحصاری با شیر مادر را برای شش ماه اول توصیه می کنند و شیردهی حداقل تا 12 ماه باید ادامه پیدا کند.
برای انجام جراحی اسلیو معده حتما پزشک اطفال خود را مطلع نمایید، زیرا ممکن است برای نظارت بر نقاط عطف رشدی(بررسی قد و وزن نوزاد) و شناسایی هر گونه مشکل تغذیه ای احتمالی در اسرع وقت، به بررسی های مکرر نیاز باشد.

 

توصیه های تغذیه ای

تغذیه با شیر مادر کالری مورد نیاز روزانه زنان را 300-500 کیلوکالری بالاتر از مقدار توصیه شده برای حفظ وزن افزایش می دهد. به طور متوسط انرژی دریافتی باید حدود 1800 تا 2200 کیلو کالری در روز باشد.
انرژی دریافتی نباید کمتر از 1500 کیلوکالری در روز باشد زیرا دریافت انرژی بسیار کم می تواند تولید شیر را کاهش دهد.
مصرف پروتئین باید حدود 60-70 گرم در روز باشد.
در هر وعده غذایی باید 4-6 وعده غذایی کوچک با منبع پروتئینی وجود داشته باشد. منابع خوب پروتئین شامل گوشت بدون چربی، ماهی چرب (ماهی قزل آلا، ماهی سالمون، ماهی ساردین، شاه ماهی وتن ماهی) و محصولات شیر کم چرب هستند.
سعی کنید روزانه سه وعده از محصولات شیر را مصرف کنید، زیرا این امر به اطمینان از دریافت کافی کلسیم، که برای استخوان ها و دندان های کودک نیاز است، کمک می کند.
زنان شیرده باید 2 تا 3 وعده در هفته ماهی بخورند.
ماهی‌هایی را انتخاب کنید که جیوه کمی دارند و ترجیحاً ماهی‌های روغنی را انتخاب کنید، زیرا این ماهی منبع مهم اسیدهای چرب امگا 3 است که برای رشد مغز کودک ضروری است.
سایر منابع خوب اسیدهای چرب امگا 3 گردو، دانه کتان، دانه چیا و روغن های ساخته شده از این دانه ها هستند.
برای کربوهیدرات ها سبزیجات، میوه ها و محصولات سبوس دار را ترجیح دهید زیرا اینها منبع مهمی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف هستند.
سعی کنید مصرف قند را تا جایی که می توانید محدود کنید، زیرا غذاهای شیرین اغلب دارای مواد مغذی مختلف کم و کالری بالایی هستند که می تواند مانع از کاهش وزن بعد از بارداری شود.

مصرف مایعات

در دوران شیردهی باید روزانه 1800-2300 میلی لیتر از مایعات را بنوشید.
مایعات شامل آب، چای، آبمیوه های رقیق شده، اسموتی ها است، اما شامل قهوه نمی شود.
نوشیدنی های حاوی کافئین (قهوه، چای، کولا و نوشیدنی های انرژی زا) اگر آنها را به مقدار زیاد بنوشید، ممکن است باعث تحریک کودک شما شوند.
زیرا نوزادان به علت اینکه کبد و کلیه آنها به طور کامل رشد نکرده، نمی توانند این نوشیدنی ها را هضم کنند و ممکن است این نوشیدنی ها، به مدت زمان 65 الی 130 ساعت در بدنشان باقی بماند.

مصرف ویتامین ها

علائم و نشانه های کمبود B12

علائم و نشانه های کمبود ویتامین B12 در نوزادان شامل استفراغ، بی حالی، کم خونی، عدم رشد، هیپوتونی (تون عضلانی کم) و تاخیر در رسیدن به نقاط عطف رشد است. کمبود ویتامین B12 ممکن است در 2 تا 6 ماهگی در شیرخواران شیرده ایجاد شود، اما ممکن است تا 6 تا 12 ماهگی از نظر بالینی آشکار نشود.
برای جلوگیری از هرگونه مشکل تغذیه ای احتمالی، مادران باید مکمل های خود را روزانه مصرف کنند تا اطمینان حاصل شود که شیر مادر از نظر تغذیه ای کافی است. مصرف روزانه ویتامین های زیر توصیه می شود:
مولتی ویتامین عمومی: یک دوز تولیدی دو بار در روز. استفاده از مولتی ویتامین مخصوص شیردهی توصیه می شود.
آهن: 60-100 میلی گرم به عنوان فومارات آهن
کلسیم: 1200-1500 میلی گرم سیترات کلسیم در روز، در دوزهای منقسم 500-600 میلی گرم. برای اطمینان از جذب کافی آهن و کلسیم، از مصرف مکمل های آهن و کلسیم با هم خودداری کنید.
ویتامین دی: 3000-4000 IU ویتامین D3
ویتامین B12: ر 1000 میکروگرم در روز خوراکی یا 1000 میکروگرم به صورت تزریق عضلانی هر 3 ماه یکبار.
اگر از یک مولتی ویتامین مخصوص چاقی استفاده می کنید، از متخصص تغذیه یا پرستار خود بپرسید که آیا مکمل مناسب است و آیا نیاز به مصرف ویتامین یا مواد معدنی اضافی دارید.
در مورد کودک شما، شیر مادر دارای مقدار کافی از تمام ویتامین ها به جز ویتامین D و ویتامین K است.
بنابراین، نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند از بدو تولد به قطره ویتامین D نیاز دارند.
لطفاً با پزشک کودک خود در مورد نوع و مقدار ویتامین D مورد نیاز خود مشورت کنید.
کاهش وزن بعد از بارداری
بسیاری از زنانی که تحت عمل جراحی اسلیو معده و کاهش وزن قرار گرفته اند می ترسند که وزن به دست آمده در دوران بارداری را از دست ندهند.
در دوران شیردهی باید روی تعادل و تنوع رژیم غذایی خود تمرکز کنید نه کاهش وزن. مصرف مواد مغذی باید برای تقویت و حفظ تولید شیر کافی باشد و برای جلوگیری از کاهش وزن سریع بعد از بارداری کافی باشد.

نشان داده شده است که کاهش وزن تا 0.5 کیلوگرم در هفته بر تولید شیر تأثیری ندارد.
مهم است بدانید که محدود کردن انرژی در سطوح توصیه شده ممکن است باعث سندرم شیر ناکافی شود و باید از آن اجتناب شود.
سندرم شیر ناکافی همچنین ممکن است به دلیل احتباس جفت، تاخیر در لاکتوژنز، تغذیه نادر یا مشکلات کودک در شیر دادن و بلع ایجاد شود.
در موارد خاص، سندرم تخمدان پلی کیستیک، مقاومت به انسولین، یا مشکلات تیروئید نیز می تواند تولید شیر را کاهش دهد.
اگر هر یک از این شرایط را دارید، با پزشک خود صحبت کنید.

نکاتی برای شیردهی موفق

مادران می توانند از تکنیک های مختلفی برای موفقیت در شیردهی استفاده کنند.
به عنوان مثال، افزایش تماس پوست با پوست و دادن شیردهی مکرر به خصوص در 24 ساعت اول برای جلوگیری از تاخیر در تولید شیر.
ماساژ نوک پستان سینه‌های پر شده را نرم‌تر می‌کند، که ممکن است به کودک کمک کند راحت‌تر به آن بچسبد.
بافت دراز سینه ممکن است به حمایت زیر سینه از طریق حوله ها یا بالش های چرخ شده یا با تنظیم موقعیت تغذیه برای استراحت نیاز داشته باشد، زیرا این به کودک کمک می کند تا بافت سینه بیشتری را بگیرد.
مادران باید با یک مشاور شیردهی ملاقات کنند تا اطمینان حاصل شود که شیر کافی تولید می شود، شیرخوار می تواند شیر را از سینه خارج کند و به طور مناسب رشد می کند.

جمع بندی

در صورتی که شما چهل کیلو اضافه وزن داشته باشید، با جراحی اسلیو معده که از مطمئن ترین روش های لاغری نسبت به دیگر جراحی ها می باشد استفاده نمایید.

در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اسلیو معده را دارید می توانید مقاله مشابه ما را که درباره عمل اسلیو معده چیست | اطلاعات لازم درباره عمل اسلیو معده را مطالعه نمایید.
همچنین شما می توانید برای جراحی اسلیو معده به کلینیک فوق تخصصی دکتر امیراحمدی مراجعه نمایید و با مشاوره گرفتن از دکتر در رابطه با عمل جراحی لاغری راهنمایی بخواهید.

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

اشتراک:
Share on facebook
Share on twitter
برچسب ها:
[xyz-ips snippet="tags"]
سوال از دکتر علی امیراحمدی:
کادر پزشکی کلینیک فوق تخصصی دکتر علی امیر احمدی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. سوالات کاربران محترم را بخوانید، ما پاسخ داده ایم. شما نیز اگر سوالی دارید برای ما ارسال کنید. ما از طریق پیامک پاسخ شما را ارسال میکنیم و جهت استفاده سایر کاربران در سیستم نمایش می دهیم.
تمامی حقوق این سایت نزد برنامه نویس محفوظ است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی خواهد داشت.
طراحی شده توسط واحد فنی کلینیک فوق تخصصی دکتر علی امیراحمدی